Save the Daylight is back at Ann Dever!!! We have a race to meet everyone's needs with 4 start times of the 6 hour race, a day 12 hour and a night 12 hour for those that need a legitimate night trail training run as well the 24 and 48 hour races for the real go getters.
Course will be run on a very fast, flat 3.3 mile shell/grass path loop. The beginning of each lap will pass by your cars to crew out of as well as a bathroom. There is a large parking lot along the course for tents and personal aid stations. Fully stocked Aid Station will be under pavilion as well.
Any runner that surpasses 100 miles will receive a personalized and distance engraved belt buckle.
Entry fees will be $65 for 6 hours, $85 for 12 hours $125 for 24 hours and $200 for 48 hours. Rates will increase to $75/100/145/225, respectively after December 31st.
Sun Coast Inn has been great to us for years. Give them a call at 941-475-6533 or check out www.suncoastinn.com. They are only 5 minutes from the race.
24 Hour Race Starts Saturday February 29th at 9am
12 Hour Options to Start on Saturday February 29th
12 Hour Day-9am-9pm
12 Hour Night-9pm-8am
6 Hour Options to Start on Saturday February 29th
6 Hour A-9am-3pm
6 Hour B-3pm-9pm
6 Hour C-9pm-3am
6 Hour D-3am-9am
48 Hour Race
The 48 Hour Race will start Friday February 28th, 2020 at 9am. There will be 3 buckles available. Runners that surpass 100 miles before 24 hours will receive the sub 24 buckle. Runners that take between 24 and 48 hours to hit 100 miles will get a slightly smaller buckle with a 48 on it. Lastly, runners that complete 150 miles or more will receive a larger full color buckle. Due to cost of creating a mold and purchasing only a few buckles, a 200 mile buckle will not be created at this time. By all means, put us on the spot and run 200, we will make you a buckle at that point!
Local time: 10:55 AM