March 8 - 10, 2024
This Event Took Place Sun. Mar 10, 2024

Location

Ann & Chuck Dever Regional Park
6791 San Casa Drive
Englewood, FL 34224

Race Information

Save the Daylight is back!!! Trailhead Ultras will be focusing on the timing and a Co-RD role while we have John Bodner and Apex Promoz coming in as the new RD. We have a race to meet everyone's needs with 3 start times of the 6 hour race, a day 12 hour and a night 12 hour for those that need a legitimate night trail training run as well the 24 and 48 hour races for the real go getters.
Course will be run on a very fast, flat 3.1875 mile certified shell/grass path loop. The beginning of each lap will pass by your cars to crew out of as well as a bathroom. There is a large parking lot along the course for tents and personal aid stations. Fully stocked Aid Station will be under pavilion as well.
Any runner that surpasses 100 miles will receive a belt buckle.

Lodging

Sun Coast Inn has been great to us for years. Give them a call at 941-475-6533 or check out www.suncoastinn.com. They are only 5 minutes from the race.

48 Hour Race

The 48 Hour Race will start Friday at 9am. New race logo and new medal means New Buckles!! New designs coming soon for Sub 24, Standard 100, 150 and maybe even 200!

24 Hour Race Starts Saturday at 9am

12 Hour Options to Start

12 Hour Friday Night-9pm-8am*Note the change
12 Hour Saturday Day-9am-9pm

6 Hour Options to Start on Saturday

6 Hour A-9am-3pm
6 Hour B-3pm-9pm
6 Hour C-9pm-3am

Event's current local time: 12:50 PM ET

Results

Linked Events

Ask a Question

Top Performances